Kapelle

Kapelle heeft u veel te bieden wanneer u op zoek bent naar ‘ruimte’ voor u en uw kinderen. Kapelle ligt centraal in Zeeland op korte afstand van Yerseke en Goes, met goede verbindingen zowel via de (snel)weg als openbaar vervoer naar o.a. Walcheren, Antwerpen, Brabant en de Randstad. Het ligt in een gebied met akkers, boomgaarden en natuurgebieden zoals de Yerseke Moer en Nationaal Park de Oosterschelde. De mensen die hier wonen waarderen de rust, de ruimte, het groen, het water en de weidse uitzichten. Gun uzelf en uw kinderen de ruimte!

natuur

Voorzieningen

Qua voorzieningenniveau is gemeente Kapelle zeer ruim voorzien: een rijk (sport)verenigingsleven, een zwembad, winkelstraten, supermarkten, een jachthaven, lager en middelbaar onderwijs en talloze aanvullende voorzieningen in buurgemeente Goes (op 10 minuten rijden van Kapelle).

station Kapelle

Uitgebreide informatie

Op de site van gemeente Kapelle vindt u uitgebreide informatie over het dorp èn de gemeente Kapelle. Hiermee krijgt u een goed inzicht in de mogelijkheden die het wonen in Kapelle u te bieden hebben. Klik hiervoor op onderstaande link.

Uitgebreide informatie over Kapelle