Wie is ISM Makelaars

Imre Schaafsma, eigenaresse van ISM Makelaars, zorgt ervoor dat úw verkoop háár zorg wordt. Als geboren en getogen Zeeuwse is Imre Schaafsma met recht uw Zeeuwse makelaar. Zij heeft zowel in Goes als in diverse dorpen in Zeeland gewoond en daardoor veel kennis van het leven in Zeeland. Zij kan u dan ook uitstekend adviseren bij zowel de verkoop als aankoop van uw woning in deze mooie provincie.

Geen nummer

Bij ISM Makelaars  voelt u zich geen nummer! Iedere klant is belangrijk en uniek en wordt ook als zodanig behandeld. Er wordt naar u geluisterd, met u besproken wat voor u in de contacten met uw makelaar belangrijk is èn u wordt continu op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Een optimale verkoop vraagt een optimale samenwerking en voor u als klant het gevoel serieus genomen te worden, óók als de woning langere tijd te koop zou staan, wat in een markt als de huidige niet altijd ondenkbaar is. Voor iedere klant wordt even hard gewerkt, voor iedere verkoop even hard geknokt! Op deze manier zorgt ISM Makelaars er voor dat úw verkoop háár zorg wordt.

Kernwaardes van ISM Makelaars

Onderstaande kernwaardes geven kort maar krachtig weer wat voor Imre Schaafsma belangrijk is en waarmee ze zich wil onderscheiden.

 • ontzorgen
 • passie
 • gedrevenheid
 • persoonlijke betrokkenheid
 • inlevingsvermogen
 • kennis van en inzicht in de juiste doelgroepen
 • onvermoeibare inzet
 • transparant
 • creatief
 • duidelijk en eerlijk
 • extra dienstverlening en informatievoorziening via een groot netwerk van ondernemers/dienstverleners

zeemeeuw, strand

Werkgebied

ISM Makelaars is sinds 2005 gespecialiseerd in het bemiddelen bij aan- en verkoop van woningen in heel Zeeland. Reimerswaal, Noord- en Zuid-Beveland, Walcheren, Schouwen-Duiveland en Zeeuws-Vlaanderen. Criterium is een aanrijtijd van maximaal 30 minuten vanaf Wolphaartsdijk.


Geen lid van een beroepsvereniging, is dat erg?

Bij ieder gesprek met potentiële cliënten wordt duidelijk aangegeven dat we geen lid zijn van een beroepsvereniging zoals NVM of VBO. Dit is een bewuste beslissing van Imre Schaafsma.

ik heb een opleiding tot makelaar afgerond met een diploma en heb er met ingang van maart 2005 voor gekozen als ‘vrije makelaar’ mijn beroep en bedrijf uit te oefenen. Ik werk graag op mijn eigen manier, volgens de geldende regels en wetgeving uiteraard, maar daarnaast ook op een manier die bij mij past en waarin ik goed ben. Een lidmaatschap van een beroepsvereniging is in mijn ogen zeker geen garantie voor de kwaliteit van dienstverlening van een makelaar. Hoe goed een makelaar is, ligt echt aan de makelaar zelf.

Ik kies er bewust voor als ‘klein’ makelaarskantoor te werken en mijn portefeuille niet ongebreideld te laten groeien. Op deze manier kan ik garant staan voor mijn dienstverlening en de kwaliteit van mijn services hoog houden. Mijn cliënten zijn heel belangrijk voor mij en blijven dat ook, hoe lang een verkoopproces ook mag duren. Voorop staat dat iedereen het gevoel heeft als cliënt serieus genomen te worden en niet als één van de velen in de dossierkast te liggen.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, kijk dan bij huis verkopen en huis kopen.

Klik op onderstaand logo voor mijn volledig aanbod op de Huislijn:

huislijn_logo

 

KvK 22053781