Imre Schaafsma-Veerman

Imre Schaafsma

Makelaardij

Ik ben gek op huizen, op het gevoel dat een huis je kan geven. Het is mijn ervaring, dat ieder huis iets moois heeft. De kunst is om het te vinden, te zien. Als je als koper een huis binnenkomt, voel je vanzelf of dit huis een kans gaat maken en soms is er direct een enorme klik. Dit kan onverklaarbaar zijn en dat weet ik uit ervaring.

Als makelaar kun je aanvoelen, hoe iemand een woning binnenkomt, of die klik er is of niet. Is die klik er niet, dan hoef je echt niet aan te dringen.  Een gevoel kun je namelijk niet veranderen, maar vooral ook vaak niet verklaren, het is er gewoon. Praktische zaken zijn wel aan te passen, dus dat is de volgende stap. Als het gevoel goed is, dan is het tijd om te kijken of het verstandelijk ook een goede keuze is.

Omdat ik zo gek op huizen ben, zijn wij al heel wat keren verhuisd voor ik de kans kreeg om als makelaar aan de slag te gaan. Toen ik gevraagd werd om als makelaar bij RE/MAX te beginnen, hoefde ik daar dan ook niet zo lang over na te denken. Ik ben dus één van die makelaars, die zonder papieren begonnen is.

RE/MAX verzorgt bijzonder goede trainingen, dus dat is helemaal in orde gekomen. Na een jaar heb ik besloten een avondopleiding te volgen en na 2,5 jaar heb ik mijn papieren als makelaar o.g. gehaald. Ik heb er bewust voor gekozen mij niet bij een beroepsvereniging als NVM of VBO aan te sluiten, omdat ik ontzettend veel waarde hecht aan onafhankelijkheid en een eigen, unieke manier van werken. Om diezelfde reden, ben ik 1,5 jaar na mijn start bij RE/MAX mijn eigen bedrijf gestart – ISM Makelaars.

Het is mijn passie om mensen op een optimale manier te begeleiden bij de aan- en/of verkoop van een woning.

Persoonlijk

Waarom zou u nu voor mij kiezen, als u besluit een makelaar te vragen om u te begeleiden bij de verkoop of aankoop van uw woning? Graag laat ik u wat meer zien over mijn interesses en de dingen die mij bezig houden, zodat u wellicht een beeld krijgt over mijn persoon, een beeld dat u zou kunnen helpen bij de beslissing mij wel of niet als makelaar in te schakelen.

Ik ben sinds 1990 getrouwd en samen hebben wij een dochter.  Wij wonen in ons vierde koophuis in Wolphaartsdijk, aan de rand van het dorp. Heerlijk vrij, met een flinke tuin vol dierenleven. Wij delen ons huis en onze tuin met onze gezellige Duitse herder, duiven, parkieten en vissen.

Mijn hobby’s bestaan uit muziek, lezen, tekenen en schilderen, sieraden maken, films kijken, wandelen, zomaar lekker rondtoeren via kleine landweggetjes, ontspannen met vrienden en familie, reizen.

Mijn motto is: “zorg dat je je toekomst goed geregeld hebt en geniet verder van iedere dag, elk uur, elke seconde. Lach vooral veel en zorg dat je nooit spijt hebt van dingen die je niet gedaan hebt. ‘Kan niet’ bestaat niet – als je ervoor gaat is alles mogelijk!”

Ik hoop dat u een beetje inzicht hebt gekregen in wie ik ben en waar ik voor sta. Wilt u met mij aan de slag, of wilt u meer weten, voel u vrij om een afspraak te maken. Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en gratis!