Visie

Te koop

 

ISM MAKELAARS GELOOFT IN SAMENWERKING!

In tegenstelling tot de afgelopen jaren waarin mensen steeds individueler ingesteld raakten, steeds minder mensen om zich heen nodig leken te hebben door de sterke opkomst en groeiende mogelijkheden van de wereld via internet, merkt Imre Schaafsma – eigenaresse van ISM Makelaars – nu dat juist persoonlijk contact en samenwerking om een gezamenlijk doel te bereiken iets is waar steeds meer mensen behoefte aan hebben.

Een stukje betrokkenheid, interesse in de ander, samen overleggen en samen streven naar een doel, dat geeft mensen een goed gevoel. Het gevoel dat wat zij graag willen ook belangrijk is. En dát is precies wat voor Imre Schaafsma het vak makelaardij zo boeiend maakt.

Een goede verkoop van uw huis is het MIDDEL om ervoor te kunnen zorgen, dat u uw wens in vervulling kunt laten gaan / uw mogelijke probleem kunt oplossen. Het DOEL van ISM Makelaars is dan ook om ervoor te zorgen dat u díe droom kunt verwezenlijken.

Meedenken met koper en verkoper, visie hebben en dit om kunnen zetten naar resultaat. Dat is waar Imre Schaafsma zich dagelijks mee bezig houdt.  En dat bereikt ze door de inzet van haar kennis en ervaring èn door samenwerking met en inzet van de vele ervaren ondernemers in haar uitgebreide netwerk. Denk hierbij aan adviseurs op bouwkundig gebied, op het gebied van tuinen, schilderswerkzaamheden, inrichting, hypotheken en verzekeringen, en nog veel meer. De kijker van uw woning heeft een vraag? ISM Makelaars zoekt èn vindt het antwoord!

Spreekt dit u aan en wilt u meer informatie over de mogelijkheden om ISM Makelaars in te schakelen bij de verkoop en/of aankoop van uw woning? Neem dan gewoon vrijblijvend contact op voor een afspraak.