Provincie Zeeland

SEELT_PR_HR_v2_surfcarts

Provincie Zeeland – een heerlijke plek om te wonen!

Rust, ruimte, natuur, ontspanning, strand, zee, bos, duinen, maar ook theaters, restaurants, scholen, sportgelegenheden, grote en kleine bedrijven en belangrijk – heel bereikbaar vanuit de Randstad en België!

Als rasechte Zeeuwse kan ik uit ervaring aangeven hoe fantastisch deze provincie is om in te wonen. Zelf heb ik mijn jeugd doorgebracht in Yerseke – een geweldig dorp waar ik nog steeds zou kunnen wonen. De havens zorgen voor een voortdurende levendigheid, in combinatie met de enorme bedrijvigheid van de mosselsector. Goede restaurants zorgen voor gezellige omgevingen om heerlijk te genieten van de plaatselijke en minder plaatselijke dis. Er zijn volop mogelijkheden om te sporten, er zijn scholen, winkels, goede verbindingen met openbaar vervoer. Dit dorp is een hele geschikte woonplaats voor werkelijk alle leeftijden.

Vervolgens heb ik een paar jaar in Wemeldinge gewoond, ook bijzonder leuk. Een dorp dat bijzonder gegroeid is in de afgelopen 20 jaar en meer. De sluizen zijn niet meer als zodanig in gebruik, nu het kanaal van Oosterschelde naar Westerschelde aan de kant van Oosterschelde geen sluizen meer nodig heeft. Het sluisplateau is voorzien van unieke woningen met uitzicht op jachthaven of Oosterschelde.

Ook heb ik gewoond in Ellewoutsdijk, Goes, Kloetinge en nu woon ik al jaren met veel plezier in Wolphaartsdijk. Zeeland is een provincie waar je nog ongedwongen kunt opgroeien. Het is er niet overvol, er is ruimte om je heen. En toch heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. En wil je meer? Binnen de kortste keren ben je zowel in de Randstad als in Antwerpen. Geloof me, wonen in Zeeland is heerlijk!

– Imre Schaafsma, ISM Makelaars