Ontmoet mijn netwerk

Als makelaar met jarenlange ervaring in de regio Zeeland, beschik ik over een zeer uitgebreid netwerk met ervaren en gedegen professionals uit vele branches.

Via deze pagina kunt u met diverse bedrijven / personen kennis maken:

(inhoud van deze pagina wordt binnenkort verder uitgebreid)

logo heng
(Ook Expert Financiële Diensten)

Over H&G – werkwijze

Onze werkwijze is heel helder en simpel en dus herkenbaar. Wij bemiddelen voor alle op de Nederlandse markt actieve geldverstrekkers met uitzondering van de Rabobank. Dit omdat deze laatstgenoemde niet met intermediairs zaken doet en dus ook exclusief zijn eigen en enige product aan u aanbiedt.

Wij zijn van mening dat we maar op één manier u kunnen bedienen. Simpel doordat u ons betaalt en wij niet betaald worden door de banken en verzekeraars. Hierdoor ontstaat de ideale situatie. U kiest voor ons en wij dus voor u. Onze adviseurs zijn dus zeer betrokken en stellen u als klant centraal, want immers u verdient het beste advies en het product wat bij u past. Een hypotheek of financieel product is net een maatpak waarbij wij stellen ‘de maten van nu kunnen over een aantal jaren weer volledig anders zijn’ en daar spelen wij op in.

Inventarisatie
Bij de keuze van uw hypotheek, pensioenproduct of nabestaandenvoorziening zijn we zeer zorgvuldig en bepalen vooraf wat nu daadwerkelijk uw risico’s zijn en voor welke duur en hoogte u zichzelf dient in te dekken. U kunt kiezen wat u wilt een eenmalig advies of kiest u voor een onderhoudsabonnement. Het is uw keus waarbij wij als doel hebben tevredenheid van u als onze klant. De lange termijn staat hierbij centraal. Als organisatie doen wij er alles aan om onze medewerkers aan ons te binden zodat u verzekerd bent van een stabiel baken met uw eigen aanspreekpunt.

Klik hier om naar de site van H&G Financieel Adviesgroep te gaan.

DE BRUIJNDIENSTEN

debruijndiensten

Bouwkundige aan- en verkoop keuringen, maatwerkadviezen energiebesparing (EPA), energielabels en nu ook NWWI taxatie mét bouwkundige keuring.

Klik hier om naar de site van De Bruijndiensten te gaan.

DE KLERK Installatietechniek

Bel: 06-14810100
Spoorstraat 34
4388 BR  Oost-Souburg

Uitgebreide kennis, snelle en goede service, goede prijs/kwaliteit verhouding.

Architecten Alliantie Logo

Veelzijdigheid met een eigen gezicht

De Architecten Alliantie is voortgekomen uit drie gerenommeerde Zeeuwse architectenbureaus. Door onze omvang en ervaring kunnen we grote en complexe opdrachten aan. Daarnaast hebben onze architecten elk hun eigenheid, die een veelheid aan ontwerpen mogelijk maakt. Twaalf medewerkers vormen de Architecten Alliantie, onder wie de vijf architecten; Guus van Bebber, Levien de Putter, Herwig Minnen, Jessica de Putter en Martijn Jansen en constructeur Paul van Noppen.

Klik hier om naar de site van Architecte Alliantie te gaan.

 

Logo Rogiers en de Koeijer

Schilder en glaszetter in Zeeland

Roegiers de Koeijer is een combinatie van schilders en glaszetters in Zeeland. Is het tijd om uw huis, kantoor of bedrijfspand te laten schilderen dan biedt Roegiers de Koeijer een breed aanbod in schilderwerk en onderhoudservices.

Is uw ruit kapot of ander glas gebroken? Glashelder Roegiers is 24 uur per dag bereikbaar om de schade te herstellen. Door de combinatie met Roegiers de Koeijer kan ook het raamwerk van de kapotte ruit bijgewerkt worden.

Klik hier om naar de site van Roegiers en De Koeijer te gaan.

logo uitzendbureau.nl BEVELAND/REIMERSWAAL –  Alex van de Sluis
Hetuitzendbureau.nl is een landelijk virtueel uitzendbureau wat door middel van franchise verschillende regionale vestigingen heeft. Hetuitzendbureau.nl is werkzaam in de specialismen administratief, financieel, management support (secretarieel), commercieel, marketing, schoonmaak, horeca en detailhandel.

 Het Uitzendbureau.nl

logo-top-dec2011
Mijn naam is Mary Staa van Mindmotion, coaching, training en advies.

Als toegepast psycholoog en ervaren professional bezit ik over een veelzijdig competentieprofiel. Zo heb ik vele jaren in de gezondheidszorg gewerkt; eerst als verpleegkundige en later als leidinggevende. Daarna heb ik een aantal jaren als stafmedewerker gewerkt. Vanuit deze functie ondersteunde ik het management op het gebied van transitiemanagement. Aansluitend heb ik enkele jaren succesvol gefunctioneerd in een commercieel dienstverlenend bedrijf. Sinds begin 2011 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer. Ik bied mijn diensten aan in de rol van coach, trainer en adviseur. Vanuit deze rol lever ik graag een wezenlijke bijdrage aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van individuen en groepen.

Mindmotion

Memoriecare
MemorieCare is een bedrijf wat zich inzet om de kwaliteit van leven van mensen met dementie en hun omgeving te verbeteren. In Nederland zijn er ca. 234.000 mensen met een vorm van dementie. In 2050 zal dit aantal zelfs verdubbelen. Dementie wordt volksziekte nr. 1!

MemorieCare