Woninginspect

debruijndiensten (2)

WoningInspect, onderdeel van de Bruijn Diensten, is een keuring- en adviesbureau welke erkende bouwkundige keuringen uitvoert.

Heeft u vragen op het gebied van de bouwkundige staat van uw woning? Dan kunt u die zaterdag 29 november tijdens het KOM & KIJK – Open Huis & Lifestyle Event stellen aan Jan de Bruijn, eigenaar van De Bruijndiensten en Woninginspect Bergen op Zoom. Ook zal hij voorlichting geven over het optimaal isoleren van uw woning, het energielabel en de keuringen bij koop en verkoop die hij voor u kan verzorgen.

Jan de Bruijn:
“Wij verzorgen bouwkundige keuringen bij aankoop en verkoop van een woning, oplever keuringen bij nieuwbouw, energieprestatieadvies(EPA) en Energielabels voor uw woning of Vereniging van Eigenaren (VvE).

Tevens bieden wij in combinatie met de bouwkundige keuring ook een NWWI TAXATIE !

Erkende bouwkundige rapporten
Onze bouwkundige rapporten worden geaccepteerd door alle erkende hypotheekverstrekkers en worden enkel uitgevoerd door erkende bouwkundigen. Onze bouwtechnische rapporten worden erkend door de NHG. De keuringsrapporten zijn dus ook geschikt voor NHG (Nationale Hypotheek Garantie) aanvragen.

Wat kunt u van uw bouwkundige keuring verwachten?
Bij een bouwkundig onderzoek wordt de woning geïnspecteerd door een erkend bouwkundige. Wanneer u een bouwkundige keuring aanvraagt wordt binnen 1 werkdag contact met u of de verkopend makelaar / eigenaar opgenomen voor het plannen van een afspraak. De inspecteur let tijdens de bouwtechnische keuring op zaken die erop wijzen dat er bouwkundige gebreken en/of tekortkomingen zijn. De keuring is een beoordeling van de woning op basis van een visueel onderzoek op alle essentiële punten voor zover deze bereikbaar zijn onder normale omstandigheden. De inspecteur gebruikt zijn ervaring, kennis en technisch inzicht.

Onze kenmerken
– Snelle behandeling van uw aanvraag!
– Wij maken een kostenbegroting!
– Digitaal rapport per email werkdag na de keuring!”

 [huge_it_gallery id=”11″]

Zie ook:
http://www.woninginspect.nl/
https://www.facebook.com/pages/Woning-Inspect/591024917661634?fref=ts