Kleurentaal – Interieur, Ontwerp en Coaching

logo

 

Kleurentaal – Tijdens de KOM & KIJK op 29 november a.s. zal zij u op vele vlakken van advies kunnen dienen, denk daarbij o.a. aan kleur- en interieuradvies en bovendien gaat zij u kennis laten maken met het ‘ImagoSpel’!

Caroline Taal:
“Ken jij de verborgen Taal van Kleur? Kleur is zoveel meer dan zien. De verborgen Taal van Kleur kent geen geheimen, je moet het leren lezen. Ik heb met mijn bedrijf KleurenTaal jarenlange ervaring opgebouwd om met kleur de juiste energie als een frisse wind door een woning of bedrijf heen te laten waaien.

Hierdoor ontstaat meer woon- en werkplezier en gaan bedrijven succesvoller communiceren. De ruime ervaring in interieurvormgeving is oa. meubel ontwerp, woninginrichting en/of een lichtplan. KleurenTaal heeft een groep vakmensen om zich heen en kan u op vele vlakken ont-zorgen.

Ook geef ik persoonlijk kleuradvies en ga dan uit van vragen als: ‘Weet jij wie je bent? Hoe sta je echt in je kracht? Straal je uit wat jouw drijfveren en kernwaarden zijn?’ Door middel van de Taal van Kleur leer ik je om te laten zien wie je bent en laat ik je ontdekken hoe je overkomt op vrienden en collega’s.”

Nieuw is het ‘ImagoSpel’ dit spel kunt u bekijken en ervaren tijdens KOM&KIJK. Vind u het een leuk spel, dan kan het voor de sint nog geleverd worden!

[huge_it_gallery id=”7″]

Zie ook:
www.carocolour.nl
www.facebook.com/pages/KleurenTaal 
www.facebook.com/events