Blankenburgh Homestyle

10155496_608135992625919_4378608911233633420_n

Blankenburgh Homestyle is al ruim 70 jaar een begrip in zeeland. Zaterdag 29 november zullen zij Caroline Taal van Kleurentaal ondersteunen met materiaal op gebied van o.a. gordijnen.

Daarnaast zal indien mogelijk ook Peter Blankenburgh een aantal uren aanwezig zijn, waarbij hij u van allerlei advies kan voorzien op gebied van gordijnen, raambekleding, vloerbekleding en vloeren.

Peter Blankenburgh:
“Wij beschikken over een gevarieerde collectie raam- en vloerbekleding. Onze winkel staat bekend om de vakgerichte kennis maar bovenal vinden wij dat de klant in het middelpunt dient te staan. Vakkundige winkelmedewerkers zijn daarbij heel belangrijk, zij zijn veelal het eerste aanspreekpunt. Zij bezoeken regelmatig beurzen en bijscholingen zodat ze u op de hoogte kunnen houden van de laatste ontwikkelingen.

Creatieve coupeuses:
Onze gordijncollectie word met de grootste zorg voor u geconfectioneerd. Uw wensen zijn onze zorg. Wij werken samen met gordijn atelier Dominicus in Kapelle, waarmee wij een schitterend resultaat zullen garanderen. Uiteraard kunt u bij ons altijd terecht voor het herstellen of vermaken van gordijnen, graag zouden wij uw gordijnen dan gereinigd en gestoomd van u ontvangen , om een hygienische gang van zaken te kunnen waarborgen. Al uw gordijnen worden gestreken en voorzien van een wasvoorschrift geleverd.
Neemt u gerust contact met ons op voor eventuele vragen.

Onze vakbekwame stoffeerders:
Of het nu gaat om uw vloer of om het plaatsen van zonwering of de montage van railsen en roedes en gordijnen, onze all/round stoffeerders zullen elk gewenst product deskundig bij u installeren. Wij werken uitsluitend met een vast team met ervaren en deskundige vakmensen die met plezier hun kennis up-to-date houden zodat wij u altijd kwaliteit zullen waarborgen. Wij rekenen op alle Zeeuwse eilanden geen voorrijkosten en zullen uw product met gepast materiaal installeren.”

[huge_it_gallery id=”12″]

Zie ook:
http://www.blankenburghbv.nl/