Berny Veerman – Acrylschilderijen

mama-met-schilderij-blauw1

 

Berny Veerman heeft haar sporen al verdiend met haar aquarellen, die vooral opvallen door het verfijnde en gedetailleerde kleurgebruik. De laatste jaren heeft zij zich toegelegd op werken met acrylverf.

In eigen land – maar ook in het buitenland – heeft zij bij bekende schilders lessen gevolgd.

Begonnen met olieverf is zij later overgestapt naar aquarelleren. Gevoelsmatig, maar ook uit praktische overwegingen. Het aquarelleren is de laatste jaren aangevuld met het werken met acrylverf. Dit geeft haar de mogelijkheid om groter te werken en vooral de kleursterkte van acrylverf sprak haar steeds meer aan. De kleuren zijn intenser en bieden nieuwe mogelijkheden; ook was zij toe aan een nieuwe uitdaging.

De verfijnde techniek van de aquarellen is in sterk contrast met het uitbundiger werk in acryl, maar beide beoefent zij met evenveel liefde en enthousiasme, afhankelijk van stemming of beschikbare mogelijkheid.

Momenteel wordt een deel van haar werk, voornamelijk het werk in aquarel, geëxposeerd in het kantoor van Zeeland Refinery en binnenkort zal ook werk van haar geëxposeerd worden in woonwinkel Binnenuit.

Meer informatie en een overzicht van haar werk vindt u op:
www.bernyveerman.nl 

[huge_it_gallery id=”1″]