KOM & KIJK

Overzicht

KOM & KIJK – Open Huis & Lifestyle Event

Een bijzonder en vernieuwend plan om kijkers naar een huis te trekken. Open Huizendag is zo gratuite, dat ISM Makelaars samen met kunstenaars en ondernemers een plan ontwikkelde waarbij cultuur, interieur en milieu hand in hand gaan.

Zaterdag 29 november 2014  is een woning die al langere bij Imre Schaafsma (ISM Makelaars) in de verkoop staat omgetoverd tot een expositie- en voorlichtingsruimte. Met o.a. een expositie van acrylschilderijen, wenskaarten en demo splash art. De kunstenares van de demo splash maakte zelfs op die dag (zonder kwasten) een groot schilderij.

Je kon die dag in het pand voorlichting krijgen over gebruik van kleur in het interieur (door een kleurencoach), de nieuwste inbouwmogelijkheden. Ook was er in de badkamer, naast voorlichting over inrichting en verbouwing van badkamers, een 3D Impressie. Bovendien waren er cadeau artikelen, sieraden en accessoires verkrijgbaar, leuk zo vlak voor de feestdagen.

Als je hiermee nog niet over de streep zou zijn getrokken: MCD Wolphaartsdijk kwam tweemaal langs met koffie en appelflappen. En er was…………… een wijnproeverij.

De bedoeling van ISM Makelaars met dit soort evenementen is dat mensen die eigenlijk helemaal niet op zoek zijn naar een woning, maar wel voor de andere activiteiten naar dat huis komen na hun bezoek niet alleen vertellen wat ze zoal gezien hebben, maar ook meteen het nieuws rondvertellen dat dit leuke huis te koop staat.

Een slimme manier om mond-tot-mond-reclame te genereren.

Waar en Wanneer heeft dit evenement plaatsgevonden?

Bertiusstraat 8, Wolphaartsdijk
Zaterdag 29 november 2014

Komen er meer van dit soort evenementen?

Jazeker. Het evenement op 29 november was zonder meer succesvol te noemen dus het ligt zeker in de bedoeling om hier een vervolg aan te geven. Dus houd deze website en de facebookpagina’s zeker in de gaten. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief, zodat je zeker weet dat je op de hoogte gehouden wordt van al het nieuws en alle activiteiten van ISM Makelaars.

Videoverslag van het evenement

Klik hier om de video te bekijken.