Verhuurservice tweede woning

Koopt u een tweede woning en wilt u deze ook verhuren zodat u , naast het hebben van fijne vakanties in uw eigen woning ook een rendement kunt maken op uw investering? Dan kunt u terecht bij Verhuurservice Zeeland. 

 

publicatie1

Wat heeft Verhuurservice Zeeland u te bieden

Verhuurservice Zeeland biedt eigenaren van individueel recreatievastgoed en kleinschalige projecten een professionele exploitatie. De sleutel tot het gezamenlijk succes is een (full)-service gerichte aanpak in eigen taal, online en ter plaatse. Daarnaast streven zij naar een transparante en duurzame relatie met u als eigenaar. Zij leveren een zorgvuldig beheer en een goed rendement. Zij zijn een jong ervaren team met een sterke focus op kwaliteit. Door goed te luisteren naar eigenaren en huurders hebben zij hun dienstverlening keer op keer kunnen verbeteren.

logologo-met-makelaars

Naast de samenwerking met alle bekende touroperators en boekingsplatforms bieden zij uw vastgoed ook via hun eigen label ‘Welcome Inn Zeeland’ aan. Zo wordt uw woning direct onder de aandacht gebracht van alle Nederlanders, Belgen, Duitsers, Denen en Engelstaligen die op zoek zijn naar een vakantiehuis in Zeeland.

Dus koopt u een recreatiewoning via ISM Makelaars en wilt u het beheer of een deel van het beheer van de woning uit handen geven aan een professionele en betrouwbare partner, neem dat contact op voor het maken een kennismakingsgesprek en het verkrijgen van verdere informatie.

 

Uitgebreide informatie en aanmelding

Klik voor uitgebreide informatie e/o aanmelding op onderstaande link:
Verhuurservice Zeeland