Aanbrengprovisie nieuwe opdracht

handen schudden

Maak kans op een leuke aanbrengprovisie

Graag willen we u inschakelen bij het uitbreiden van ons aantal opdrachten. Ook al heeft u zelf geen plannen om te verhuizen dan kent u wellicht iemand, die wel van plan is zijn of haar woning in de verkoop te zetten en/of een woning te kopen.

Werkwijze het aanbrengen van een verkoopopdracht van een woning / recreatiewoning in Zeeland, doordat u mij heeft aanbevolen bij mensen die u kent:

U hoort van iemand, dat zij overwegen hun woning te verkopen en spreekt met hen af, dat ik hen mag bellen, waarbij zij zelf kunnen bepalen of zij inderdaad een afspraak met mij willen maken.

Wanneer hieruit een opdracht volgt en als gevolg hiervan de woning daadwerkelijk verkocht wordt, ontvangt u na de passering van de woning bij de notaris, direct nadat mijn courtage door de notaris aan mij is overgemaakt (gemiddeld 2 dagen na de genoemde passering) een aanbrengprovisie van € 150,-

Werkwijze bemiddeling bij aankoop:

U bemerkt dat iemand er over denkt een woning te willen kopen in Zeeland (zowel recreatie- als ‘gewone’ woning). U spreekt af, dat ik hen mag bellen om een afspraak te maken in verband met mogelijke bemiddeling bij aankoop, waarbij zij zelf kunnen bepalen of zij inderdaad een afspraak met mij willen maken.

Wanneer hieruit een opdracht volgt en als gevolg hiervan kopen zij met mijn hulp een woning aan, dan ontvangt u, direct nadat ik door hen betaald ben een aanbrengprovisie van € 150,-

Waarom bemiddeling bij aankoop ook belangrijk is:

Een aankoop voor een woning is een grote stap en bepaalt voor lange tijd je financiële mogelijkheden. Je krijgt te maken met vaste lasten en moet vooraf goed bedenken wat dit betekent voor de ruimte (financieel) die je hiernaast over houdt. Wat gaat er gebeuren, wanneer één van de twee minder wil gaan werken, wanneer er gezinsuitbreiding volgt, wat als er iemand werkloos raakt / ziek wordt / komt te overlijden?

Wat als je op een woning valt en deze woning erg graag wilt hebben. Zie je dan nog (bewust of onbewust) de nadelen van een woning, eventuele gebreken, enz. Houd je dan nog rekening met je budget of durf je er dan toch overheen te gaan?

In deze gevallen (en meer) is het erg belangrijk om een objectief iemand bij je te hebben, met verstand van zaken en een netwerk van professionals die je kan helpen als dat nodig is. Natuurlijk zijn daar kosten aan verbonden, maar de opbrengsten zijn in meerdere opzichten hoger dan deze kosten. Belangrijk om hier eens goed over na te denken. Dit zijn nog maar een paar punten, maar er zijn nog meer redenen om een makelaar in te schakelen bij het kopen van een woning.  Als je wilt weten welke, neem dan even contact met mij op.

Het is erg van belang, dat u met de desbetreffende mensen afspreekt, dat u mij naar hen laat bellen, waarbij ze zelf kunnen beslissen of ze inderdaad een afspraak met mij willen maken. Op deze manier weet u zeker dat er contact gaat zijn en weet ik altijd wie en waarom u iemand naar mij doorverwijst. Dit kan ik dan netjes bijhouden in het Verkoopsysteem.

Vraag de makelaar naar de voorwaarden.